ΑΔΙΟΡΘΩΤΗ

Ο λόγος που έλειψα τόσες μέρες δεν είναι η συνηθισμένη δικαιολογία μου, η έλλειψη έμπνευσης δηλαδή, ούτε ότι έκανα αποχή, απεργία, αποτοξίνωση ή κάτι αντίστοιχο. Αναπάντεχα τεχνικά προβλήματα με ανάγκασαν να απέχω από τα καθήκοντά μου είναι η επίσημη εκδοχή, ο υπολογιστής έπαθε αλτσχάιμερ επί το απλούστερον.

Ευτυχώς, βέβαια, χάρη στη βοήθεια του Μ. η μνήμη του επανήλθε! Βασικά, δεν επανήλθε καθόλου, απλά τώρα δουλεύει με λιγότερη μνήμη! Είδες η επιστήμη; Και το αλτσχάιμερ πλέον θεραπεύεται! Νομίζω ότι προς αυτήν την κατεύθυνση πρέπει να κινηθεί και η ιατρική έρευνα για το αλτσχάιμερ, αντί δηλαδή να προσπαθεί να αναχαιτίσει το φαινόμενο,να αφαιρεί τη μνήμη που δε δουλεύει! Το βρήκα πάλι!



Όλα τα βλέπω απλά, αυτές τις μέρες, μάλλον επειδή χωρίς κομπιούτερ έγινε πιο απλή και πιο δημιουργική η ζωή μου. Γι αυτό και σκέφτομαι να περιορίσω τη χρήση του. Όχι, δε θα σταματήσω να γράφω στο υπέροχο μπλογκ μου που διαβάζεται καθημερινά από μυριάδες αναγνώστες, αλλά δε θα παίζω πλέον παιχνίδια στο fb (θα ξεραθεί η φάρμα μου, θα γεμίσει μύγες το καφέ μου, θα γκρεμιστούν οι πόλεις μου και γενικά όλα κομμάτια να γίνουν!).
 Αντ' αυτών θα επιδοθώ περισσότερο σε δραστηριότητες που έκανα αυτή τη μια βδομάδα που ήταν χαλασμένος ο υπολογιστής. Δε μπορείτε να φανταστείτε τι έκανα κι ούτε εγώ το φανταζόμουν!
Τι φαγητά μαγείρεψα, μέχρι παστίτσιο με σπιτική μπεσαμέλ,
τι γλυκά, κάτι σιροπιαστά ροξάκια να γλείφεις τα δάχτυλά σου (πήγα μερικά και στο Μ. για τον κόπο του),
 τι σκούπα έβαλα,
τι πιάτα έπλυνα,
τι ταινίες είδα (καλά αυτό δεν είχε και μεγάλη επιτυχία γιατί δεν είμαι καλή στις επιλογές, σήμερα πάντως θα δούμε την Πολίτικη Κουζίνα, εγγυημένα πράγματα),
 τι κεριά και λιβάνια έφτιαξα,ωχ, λάθος κεριά και λαμπάδες ήθελα να πω!
Λέω να βάλω φωτογραφίες απ'όλα αυτά για του λόγου το αληθές αλλά μάλλον στην επόμενη ανάρτηση γιατί τώρα θέλω να δω ταινία.Είπαμε:δε θα κολλάω πλέον μπροστά σ' αυτή την οθόνη όπως πριν, πάω να κολλήσω και σε άλλες!

Related Posts

4 σχόλια

  1. Σε νιώθω: εγώ μία μέρα που δεν είχα υπολογιστή κοιμήθηκα. Έτσι απλά, χόρτασα ύπνο, έκλεισα όλους τους ξένους του νετ απέξω, και μετά διάβασα ένα μυθιστόρημα. Ήταν ίσως η πιο παραγωγική μου μέρα... -)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδες? Πόσα χάνουμε τελικώς όταν "κολλάμε" στο πισι?
    Περιμένουμε φωτό από τις δημιουργίες σου!
    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν και εγώ σταμάτησα τα παιχνίδια στο fb δεν έκανα κάτι παραπάνω από ότι έκανα και πρίν και είναι μερικά από αυτά που αναφέρεις...!
    Απλά κάνω λίγη παραπάνω παρέα στο κορίτσι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χμμμμμ

    μια και πηρες φορα, μπορεις να βαψεις το σπιτι σου.

    Με γκραφιτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου