13 Απριλίου 2010

Proof

Μέχρι πριν λίγους μήνες πίστευα ότι η κρίση δεν έχει φτάσει ακόμα εδώ και ότι πρόκειται να δούμε πολύ χειρότερες καταστάσεις άμα τη εμφανίσει της στη χώρα μας. Πλέον είμαι πεπεισμένη ότι η κρίση είναι όχι προ των πυλών αλλά στρογγυλοκαθισμένη στο σαλόνι μας και ιδού η απόδειξη.


 • Ο Γεωργούλης διαφημίζει πλέον την WIND αξύριστος γεγονός που σημαίνει ότι ακόμα κι ο Αλέξης κάνει οικονομία στον αφρό ξυρίσματος και στα ξυραφάκια, στο νερό και το after shave . Θεωρώ ότι πρόκειται για εξαιρετική ιδέα εξοικονόμησης χρημάτων με το παράλληλο πλεονέκτημα ότι μπορεί να σου πηγαίνει το μούσι και να υιοθετήσεις αυτό το στυλ ακόμα κι όταν ο Γιωργάκης βγάλει τη χώρα από την κρίση.
Υ.Γ. Η ανάρτηση αυτή είναι εξαιρετικά αφιερωμένη στην αδερφή μου, όχι επειδή της αρέσει ο Γεωργούλης, μάλλον το αντίθετο συμβαίνει, αλλά επειδή με έπεισε να δούμε μια ταινία με αυτό τον τίτλο γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξει τελείως ο τρόπος σκέψης μου και να κάνω αυτές τις φοβερές και συγκλονιστικές συσχετίσεις που καταλήγουν σε τέτοια θανατηφόρα συμπεράσματα.

3 σχόλια:

 1. χααχαχαχαχ!

  δεν τρωγεσαι και δεν παιζεσαι μαζι! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ένα άλλο θύμα της κρίσης είναι ο andrew loyd webber που μετά το φάντασμα της όπερας έκανε και eurovision

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. χαχαχα!! Πάντως, οι άντρες με μούσι είναι πιο ωραίοι!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή