Κοσμοϊστορικά γεγονότα

Συμβαίνουν κοσμοϊστορικά γεγονότα αυτόν τον Ιούνιο!Κατ'αρχήν η Εθνική κέρδισε τη Νιγηρία σε αγώνα παγκοσμίου πρωταθλήματος και μάλιστα με 2-1 και δεύτερο και σημαντικότερο η Δέσποινα πέρασε 2 στα 2 μαθήματα και παίρνει επιτέλους πτυχίο.

Η αλήθεια είναι ότι σ'αυτό το μπλογκ κατά καιρούς έχω μιλήσει πολύ για την αγωνία μου για το πότε θα έπαιρνα επιτέλους το πτυχίο, τώρα όμως που το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και η ορκομωσία δεν έχω διάθεση να πω πολλά.



Δε χαίρομαι τόσο όσο νόμιζα ότι θα χαιρόμουν (το μέτρο σύγκρισης είναι ότι έπρεπε να χαρώ τουλάχιστον τόσο όσο χάρηκα όταν πέρασα από καθαρή τύχη τα Λατινικά Δ' εξαμήνου δηλ  για δυο-τρεις μέρες). Απλά νιώθω ανακούφιση που θα μπορώ να αποφύγω πλέον τις ερωτήσεις/παρατηρήσεις τύπου: ακόμα; άντε στρώσου να το πάρεις!/υπομονή, λίγο έμεινε/έφαγες το γάιδαρο στην ουρά θα κολλήσεις;(ηλίθια παροιμία)/πόσα χρωστάς τώρα;/πόσα έδωσες;/πόσα πέρασες; και άλλα τέτοια χαριτωμένα....
Σας αφήνω πρέπει να πάρω τη γιαγιά μου να της πω τα νέα, μ'αυτό τον καημό ζει.

Να σημειώσω ακόμα ότι το έμαθα πριν 3 μέρες και ότι ακόμα δεν έχω πει τίποτα σε κανέναν εκτός από τους γονείς μου, πράγμα αδιανόητο για τα δικά μου δεδομένα. Γιατί άραγε;

Related Posts

5 σχόλια

  1. Μπράβο ρε Δέσποινα! Τώρα όμως που έδωσα έτσι απερίσκεπτα τα δέκα μου ευρώ, δε θα 'χω να σου πάρω την κορνίζα... Στο συρτάρι θα σου μείνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά πολλά συγχαρητήρια συνάδελφε!!! Μπράβο, εύχομαι τα καλύτερα και πάντα επιτυχίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν το λές γιατί βαριέσαι να ακούσεις τα ανάλογα "χαριτωμένα"!!!
    Συγχαρητήρια και μπράβο σου πάντως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεσποινάκι συγχαρητήρια κορίτσι μου. Αντε τώρα ηρεμίαααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο για το πτυχίο!
    Το σημαντικό είναι από δω και πέρα να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν και να κυνηγήσεις τα όνειρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου