Η τρίτη ηλικία και τα απλά πράγματα

Παρατηρώντας τις διαφημίσεις των εταιριών κινητής τηλεφωνίας, βγάζει κανείς το συμπέρασμα ότι οι πιο εύρωστες αγαπούν πολύ την τρίτη ηλικία.

Η Cosmote έκανε την αρχή με τις γιαγιάδες και τις κατσίκες στην ύπαιθρο, ενώ η vodafone σε ένα πιο αστικό τοπίο αλλά με αναφορές στο παρελθόν έβαλε τους παππούδες να κάνουν καντάδα στις γιαγιάδες.


Δε θα σχολιάσω το ότι στην περίπτωση της cosmote στη δεύτερη και πιο σύντομη διαφήμιση οι γιαγιάδες έχουν αλλάξει ρόλους, ούτε ότι οι παππούδες της vodafone κάνουν ολόκληρη καντάδα όχι για να βγάλουν τη γιαγιά βόλτα στο ζαχαροπλαστείο αλλά για να την καταφέρουν να τους πάρει τηλέφωνο. Τίποτα από αυτά. Θα σχολιάσω όμως τη στάση της wind απέναντι σε όλο αυτό, που αντί να πάρει παράδειγμα από τις άλλες δύο , αυτή στις διαφημίσεις της χρησιμοποιεί το Γεωργούλη και προσφάτως και την ομάδα του Ράδιο Αρβύλα. Αφού το βλέπεις δε σε θέλει, ούτε ο Γεωργούλης φτούρησε , ούτε η νέα διαφήμιση θα φτουρήσει, βάλε κι εσύ έναν παππού να παίζει τάβλι ή μια γιαγιά να πλένει στη σκάφη! Όχι ότι και τότε είναι σίγουρο ότι θα πιάσει αλλά τουλάχιστον θα σου βγει πιο φτηνά από ό,τι οι φίρμες που διαλέγεις. Απλά πράγματα!

Related Posts

4 σχόλια

  1. Καλά τε λες, εγώ γελάω πολύ με τους παππούδες που σκοτώνονται για τα ματάκια της γιαγιάς! Λές να βρεθώ σε κανένα παράθυρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχα, σωστό. Τόπο στα γηρατειά.

    Ο Αλέξης ωραίος ήταν πάντως ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πες τα καλό μου, μήπως κάνω καριέρα!!
    Συγνώμη Αχτιδούλα προηγούμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΕΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου