Μη χάσεις τη συνάντηση των Greek Women Bloggers στη Χειροτέχνικα

Οι Greek Women Bloggers κλείνουν 5 χρόνια από την ίδρυσή τους! Ως μέλος του δικτύου αυτού δε θα μπορούσα να μη σε ενημερώσω για την επικείμενη συνάντηση των μελών στη 2η Χειροτέχνικα του 2023!

Δεν έχω γνωρίσει blogger που να μην είναι δημιουργικό άτομο, νομίζω είναι και η φύση του blogging τέτοια: δημιουργείς το blog σου, δημιουργείς άρθρα, δημιουργείς εικόνες, υλικό για τα social και γενικά δε σταματάς να δημιουργείς!



Γι'αυτό και θεωρήσαμε ταιριαστό να οργανώσουμε μία συνάντηση για τα μέλη μας στη μεγαλύτερη γιορτή δημιουργίας στην Ελλάδα, τη Χειροτέχνικα, με αφορμή τα 5 χρόνια από την ίδρυση των Greek Women Bloggers.

Η συνάντηση θα γίνει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη Χειροτέχνικα, όπου:

  • θα γνωριστούμε από κοντά (ή θα ξαναγνωριστούμε όσες γνωριζόμαστε ήδη),
  • θα μάθουμε πώς ένα blog μπορεί να οδηγήσει στη δημιουργία επιχείρησης από τη Βάλια και το ftiaxto.gr ,που είναι μέλος του δικτύου των Greek Women Bloggers, και θα μοιραστεί μαζί μας τη δική της ιστορία
  • και μετά θα πάμε όλες μαζί να δούμε την έκθεση της Χειροτέχνικα!

Εννοείται ότι η πρόσκληση απευθύνεται σε ΟΛΕΣ τις bloggers που είναι μέλη του δικτύου μας, αλλά

αν θέλεις να έρθεις θα πρέπει να τσεκάρεις τα mail που έχεις δηλώσει στο δίκτυο για να βρεις το email με θέμα Θα συναντηθούμε από κοντά και να βρεις εκεί τις οδηγίες για να λάβεις την πρόσκλησή σου.


Αν σου αρέσουν τέτοιες συναντήσεις μοιράσου αυτή την εικόνα στα social media και κάνε tag τη xeirotexnika και την Δέσποινα, ιδρύτρια των Greek women bloggers. Σου έβαλα τα link για το instagram αλλά σε όλα τα social θα βρεις τη xeirotexnika με αυτό το handle και τη Δέσποινα ως despinasstudio .

Σου έχω αφήσει χώρο και για τα tags!

Το μοίρασμα αυτό, ακόμα κι αν δε μπορείς να έρθεις δείχνει τη δύναμη του δικτύου μας και θα μας βοηθήσει να διοργανώνουμε πιο συχνά συναντήσεις και events!

Αν είσαι γυναίκα blogger αλλά δεν είσαι ακόμα μέλος του δικτύου μας, μπορείς να γίνεις μέλος εδώ και θα λάβεις πληροφορίες για τη συνάντηση στο e-mail σου.




Πρόσφατα Παλαιότερη

Related Posts

Δημοσίευση σχολίου