1. Η γιαγιά αρμέγει τις κατσίκες. Σ' αυτή τη φάση δε μπορείτε να βοηθήσετε εκτός αν ως ένδειξη καλής θέλησης δώσετε κανένα αμπελόφυλλο στην κατσίκα για να'χει κάτι να μασουλάει και να μη χύσει το γάλα. Πέραν αυτού μην αποπειραθείτε να κάνετε κάτι άλλο. Το άρμεγμα είναι μια διαδικασία που απαιτεί επιδεξιότητα και συγκεκριμένη τεχνική την οποία δε διαθέτετε.
2. Αφήνετε τη γιαγιά να ξαναδέσει τις κατσίκες και την ακολουθείτε πειθήνια στο σπίτι κατα προτίμηση κουβαλώντας το σκεύος που περιέχει το γάλα,το οποίο η γιαγιά αποκαλεί με ένα παράξενο όνομα που δε θυμάστε.
3. Η γιαγιά φτιάχνει ρυζόγαλο. Ρίχνετε μέσα 5 κουταλιές ζάχαρη και το τρώτε.
Διάβασε τη συνέχεια στο νέο μου blog despina's studio
2. Αφήνετε τη γιαγιά να ξαναδέσει τις κατσίκες και την ακολουθείτε πειθήνια στο σπίτι κατα προτίμηση κουβαλώντας το σκεύος που περιέχει το γάλα,το οποίο η γιαγιά αποκαλεί με ένα παράξενο όνομα που δε θυμάστε.
3. Η γιαγιά φτιάχνει ρυζόγαλο. Ρίχνετε μέσα 5 κουταλιές ζάχαρη και το τρώτε.
Διάβασε τη συνέχεια στο νέο μου blog despina's studio
Για ντολμαδάκια γιαλαντζί ξέρω πως υπάρχει συνταγή, αλλά για γιαούρτι από σένα την ακούω! Ενδιαφέρουσα! :-)
ΑπάντησηΔιαγραφήέγραψες πάλι!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήerwfili.ps.
Όλες οι αναρτήσεις σου ...βρίσκονται μπροστά μου !!!! Αρκετά ενδιαφέρουσες ! Σημαντικές ! Ευχάριστες! Που πάντα σε προβληματίζουν ..αλλά και σε γεμίζουν ! Σταμάτης 2-11-09 . http://snsarfara.blogspot.com , H ZWH MAS EINAI MIA TOMATA , ALLOS THN TRWEI STHN MAPA KI' ALLOS SALATA !
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ μου άρεσε η λέξη τυροζούλια. απίθανη. σε ποια περιοχή τα λένε έτσι;
ΑπάντησηΔιαγραφήI'm glad you said that...
ΑπάντησηΔιαγραφήBravo, the ideal answer.
ΑπάντησηΔιαγραφή