Νέος εκλογικός νόμος

Παρατηρώντας την αυξανόμενη αποχή από τις κάλπες, την αναξιοπιστία του πολιτικού συστήματος, και τα μαύρα χάλια στα οποία έχει περιέλθει η χώρα, έχοντας συναίσθηση της ευθύνης όλων μας και μετά από πολλή και ώριμη σκέψη κατέληξα σε ένα νέο μοντέλο εκλογικού νόμου , αξιόπιστου, οικονομικού και αποδοτικού.
Το νέο μοντέλο έχει ως εξής:

1)Η κρατική τηλεόραση θα αναλάβει την παραγωγή ενός νέου  reality-talent show με σκοπό την ανάδειξη της νέας κυβέρνησης το οποίο θα φέρει έναν από τους παρακάτω τίτλους "Greek goverment", "Ελλάδα έχεις πρωθυπουργό","So you thin you can lead" ή επί το απλούστερον "Εκλογές" το οποίο θα αποκαλούμε στο εξής απλώς "παιχνίδι" για συντομία.
2)Στο παιχνίδι λοιπόν έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι πολίτες οι οποίοι φυσικά θα περάσουν από odition ελληνιστί ακρόαση, όπου θα εκθέσουν το κυβερνητικό τους πρόγραμμα, θα ανακοινώσουν τους υποψηφίους βουλευτές κλπ


3)Η συμμετοχή τους στο παίγνιον θα κριθεί από 3μελή επιτροπή αποτελούμενη από τους
Κωνσταντίνο Μητσοτάκη (για να εξασφαλίσουμε ότι αυτοί που θα δηλώσουν συμμετοχή έχουν σοβαρές προθέσεις και είναι διατεθειμένοι να αντιμετωπίσουν όλες τις δυσκολίες της διακυβέρνησης)
τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη (για να εξασφαλίσουμε τηλεθέαση η οποία είναι απαραίτητη για λόγους που θα αναλύσουμε παρακάτω) 
και τον Παναγιώτη Ψωμιάδη (γιατί ο Μάρτης δε λείπει από τη Σαρακοστή). 
Βεβαίως ο διορισμός των κριτών θα γίνει απρόσκοπτα μόνο αν δεν θέλουν να συμμετέχουν οι ίδιοι στο παιχνίδι, γεγονός που δυσκολεύει τη διαδικασία και είναι το μόνο σημείο το οποίο μπορεί να αποτελέσει τροχοπέδη για την εκτέλεση αυτής της ιδιοφυούς παραγωγής.
4)Οι 15 παίκτες που θα εξασφαλίσουν την είσοδό τους στο παιχνίδι θα μείνουν κλεισμένοι σε ένα σπίτι που θα παρακολουθείται επί 24ώρου βάσεως από κάμερες για όσο διάστημα διαρκεί η προεκλογική περίοδος και θα κάνουν τις εξαγγελίες του πραγράμματός τους από κει..
Με αυτόν τον τρόπο αποταμιεύονται πάρα πολλά χρήματα τα οποία ξοδεύονταν ως τώρα για τις παραδοσιακές προεκλογικές εκστρατείες.
Το παιχνίδι θα μεταδίδεται 24 ώρες το 24ωρο από το ίντερνετ στις 9 μμ καθημερινά θα έχουμε το τακτικό επεισόδιο. Τις Κυριακές θα προβάλλεται live show .
Κάθε εβδομάδα το κοινό μετά το live show της εκπομπής θα ψηφίζει τον υποψήφιο προς αποχώρηση παίκτη μέχρι να φτάσουμε στον τελικό όπου θα αναδειχτεί ένας νικητής ο οποίος θα είναι και ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας.
Με το τέλος λοιπόν του παιχνιδιού εκτός από πρωθυπουργό θα έχουμε συγκεντρώσει και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από τις διαφημίσεις , τα sms , τα τηλεφωνήματα του κοινού ,τα dvd με το πρόγραμμα του κάθε παίχτη που θα πωλούνται στα περίπτερα στην τιμή των 19,90 ευρώ τα οποία δε θα πηγαίνουν στη κρατική τηλεόραση που έκανε την παραγωγή αλλά στο ίδιο το κράτος!

Αν αυτό δεν είναι Η ΛΥΣΗ τότε τι είναι;



Related Posts

5 σχόλια

  1. Φοβερή ανάρτηση!! Θα γελούσα δυνατά αλλά φοβάμαι μη με περάσουν για τρελή...(γκουχ, γκουχ...) Ναι, τι έλεγα; Α, ναι, φοβάμαι πως έχεις γράψει την οντισιόν λάθος, κάτι μου λέει ότι είναι audition... λέω τώρα, δεν το 'ψαξα κιόλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ :)
    ΦΟΒΕΡΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξαιρετική ιδέα μπορώ να πώ! Εσύ χαραμίζεσαι!
    Το δημοκρατικότερο εκλογικό σύστημα, τι απλές αναλογικές και αηδίες! Αυτό είναι λύση για πολλά! Βεβαια υπάρχουν και κάποιες ρυθμίσεις που θέλουν βελτίωση... Σωστή σκέψη για τον Μητσοτάκη αλλα υπάρχει περίπτωση σε καθε live το στούντιο να καταρέει, επίσης τα sms δεν διασφαλίζουν την εγκυρότητα της ψήφου, εδώ στις κάλπες υπάρχει νοθεία ενίοτε, στα μηνύματα θα κολλήσουν?
    Πάντως είναι μια ριζοσπαστική νομοθετική ρύθμιση και καλό θα ήταν άμεσα να τεθεί προς ψήφιση στη βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. νομίζω ότι άνευ λοιπόν διαδικασιών, ΠΡΕΠΕΙ να είσαι η επόμενη πρωθυπουργός μας!!! :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ερωφίλη ευχαριστώ για τη διόρθωση, μάλλον έχεις δίκιο, γι αυτό το έγραψα και στα ελληνικά που είμαι σίγουρη πώς γράφεται.
    Σκρουτζάκο, ευχαριστώ που πέρασες!
    Ιατρίδη,ευχαριστώ, όντως χαραμίζομαι!Όσο για τη νοθεία πιστεύω ότι τώρα με την καταγραφή συνδρομητών καρτοκινητής δε θα υπάρχει πρόβλημα, άσε που από το παιχνίδι θα γίνεται και διαγωνισμός με δώρο 2000 κινητά τηλέφωνα για τις γιαγιάδες που δεν έχουν και για τα πιτσιρίκια για να έχουν να ψηφίζουν όταν μεγαλώσουν
    και τέλος
    χίλια ευχαριστώ στον φρέσκο, αυτόν το διορατικό άνθρωπο που βλέπει πιο μπροστά ακόμα κι από μένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου