Να 'ταν η ζήλια ψώρα..

Καμιά φορά δε μπορείς να πιστέψεις τι άτομα υπάρχουν, τι υποκρισία, τι ψευτιά, τι κακία και ζήλεια.Δε λέω ότι είμαι τέλεια, βλέπω ότι δεν έχω κάτι αξιοζήλευτο, αν αξίζω κάτι αυτό μετράει για μένα και για αυτούς που με αγαπάνε, οι άλλοι τι έχουν να κερδίσουν, τι έχουν να ζηλέψουν;Πτυχίο δεν έχω πάρει, όταν είναι νύχτα δε βλέπω στα δυο μέτρα, λεφτά δεν έχω, διάσημη δεν είμαι, κοινωνική δεν είμαι, να πω ότι οι άντρες σφάζονται στην ποδιά μου θα'ναι ψέμα επομένως με βάση τα πρότυπα της εποχής τι έχω για να το ζηλέψει κάποια άλλη; Αυτό το λίγο μυαλό παραπάνω; 
Και γιατί να ζηλέψει αυτό αφού όταν είναι να προστατευτώ από την κακία και τη δολιότητα των άλλων δε δουλεύει;


Συγχωρήστε μου τα λάθη, είναι η μόνη ανάρτηση που έκανα εν βρασμώ ψυχής που λένε.
Θα μπορούσα να γράφω πολλή ώρα γι αυτά, για τα ελαττώματά μου, για τους λόγους που καθιστούν παράλογη τη ζήλεια που μες στην ταραχή μου την έγραψα λάθος 2 φορές, αλλά εκτός του ότι θα κουράσω, κάποιοι (που δε ζηλεύουν αλλά ξέρουν να βγαίνουν από πάνω θα το ρίξουν στην ψυχολογία, τη χαμηλή αυτοπεποίθηση και τα παιδικά τραύματα.)


Και τέλος όσο κι αν μου'χει στοιχίσει αυτό δε δέχομαι κανείς να μου λέει τι να κάνω και κυρίως τι να μην κάνω.

Related Posts

4 σχόλια

  1. Η υποκρισία,η ψευτιά,η κακία και η ζήλια υπάρχουν στην ζωή μας σε τεράστιες ποσότητες.Μάθε να ζείς με αυτά για να μην το παίρνεις βαριά και πληγώνεσαι! Άσε που αν δεν τους δίνεις σημασία και τόσο, κάνεις τον απέναντι σου που συμπεριφέρεται έτσι να σκάει από το κακό του!
    Είναι πάντως λυπηρό να υπάρχουν άνθρωποι που λειτουργούν έτσι και μάλιστα τόσοι πολλοί που ή σε αναγκάζουν να γίνεις σαν και αυτούς ή που ώρες ώρες νιώθεις μαλάκας που εσύ λειτουργείς ώς άνθρωπος φυσιολογικός!
    Καλή σου μέρα(και είναι και ηλιόλουστη σήμερα)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τη ζήλια να τη βλέπεις ως ενδεικτικό ότι αξίζεις πολλά...

    ΚΑΙ να αποφεύγεις εντελώς αυτούς που σε ζηλεύουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eυχαριστώ και τους 2 σας για τις συμβουλές!Είναι ωραίο να βλέπεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που δε διστάζουν να πουν μια καλή κουβέντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν αξίζει να ασχολείσαι με τέτοια άτομα! Βγάλε τα από τη ζωή σου και κράτα μόνο εκείνους που σε αγαπούν και θέλουν πάντα το καλό σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου