Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου

Αγαπητό ημερολόγιο,
πάνε οι μέρες της δόξας σου και μελαγχόλησες, ε; Εμ, δεν ξέρω τι να γράψω πια, όλο τα ίδια και τα ίδια βαρέθηκα...το πτυχίο που δεν μπορώ να πάρω, η δουλειά που δε μπορώ να βρω, οι συγγενείς που δε θέλω να δω (γιατί όλο ρωτάνε για τα δύο προηγούμενα), οι φίλοι που δεν είναι εδώ (έχω κι εγώ φίλους στα 4 σημεία του ορίζοντα, μεταθέσεις σπουδές κλπ, τι περιμένεις) με λίγα λόγια η ζωή που δε ζω. Όχι ημερολόγιό μου, δε θα το παίξω ούτε κουλ,  όλα πάνε καλά και δεν έχω ανάγκη κανένα, ούτε διανοούμενη, ματαιότης, ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης.Όχι. Δε μ΄αρέσει καμιά απ΄αυτές τις στάσεις. All though, είναι πιασάρικες και οι δύο. Όλοι έτσι φέρονται. Ή ταχα μου δήθεν άνετα ή ταχα μου δήθεν φιλοσοφημένα. Ε, λοιπόν, ούτε άνετη είμαι, ούτε απαντήσεις έχω στα ερωτήματα της ζωής ή λύσεις στα ζητήματα της καθημερινότητας.Είμαι στη μέση όλων αυτών και ταλαντεύομαι. Θα πετούσα κάτι για την Αριστοτελική μεσότητα , αλλά τι σκατά έλεγα τόση ώρα ότι δε θα το παίξω διανοούμενη;



 Άρα το αφήνω κι αυτό.Τι περιμένεις να γράψω λοιπόν; Έχω γίνει κι εγώ σαν όλους τους άλλους. Περνάω τη  ζωή μου μπροστά στην οθόνη, τα εγκεφαλικά μου κύτταρα αρχίζουν να ελαττώνονται επικίνδυνα και η ζωτικότητά μου φτάνει στο ναδίρ της. Μήπως περιμένεις πολλά λοιπόν;
Εγώ πάντως το μόνο που περιμένω είναι πότε θα βάλει τη νταντά στην τηλεόραση. Το να σκοτώνεις έστω και μια ώρα ανώδυνα, είναι σωτήριο. Δυστυχώς, έχω αρκετά ακόμη ζωντανά εγκεφαλικά κύτταρα, ώστε να μην αντέχω να δω τίποτε άλλο εκτός από "φιλαράκια" και "νταντά" και αυτά τα δυο δεν κατέχουν πολύ τηλεοπτικό χρόνο. Οι υπόλοιπες ώρες ππου περνάω στην τηλεόραση επομένως , σκοτώνονται μεν, επώδυνα δε....Δε θα συνεχίσω για την ώρα, αγαπητό ημερολόγιο, αρκετά άπλυτα έβγαλα στη φόρα σήμερα και πρέπει να βάλω κανα πλυντήριο.

Related Posts

16 σχόλια

  1. θα την χωθω σε καποιο μπαρ....λεει το τραγουδι.....κατεβασε κανενα καλο εργο , ποπ κορν, μερεντα....στο ενδιαμεσο ανετα ριξε κι ενα χορο....και δεν θελει στεναχωρια!!!!!
    καλο βραδυ να εχεις!!!!!!
    μη το παρακανεις στο χορο...εγω εκανα μια φορα το flashdance και πιαστηκα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μη ξεχασεις να βαλεις λευκαντικο...και βασικα μαλακτικο...κανει καλο στα εγκεφαλικα κυτταρα...
    το θεμα του αρωματος του...το αφηνω σε σενα και σιγουρα θα κανεις καλη επιλογη...

    θα σου συστησω μολις βρεξει...βγες και στησε ενα χορο....πιστευω θα νιωσεις καλυτερα...ενα ποτισματακι ειναι παντα χρησιμο!!!

    μια ξεπλυμενη απο τη βροχη καλησπερα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητό ημερολόγιο της Δέσποινας ήρθε η ώρα να δείξεις την αγάπη σου προς τη συγγραφέα σου.Μη δεχτείς ξανά τέτοια γραπτά απο κείνη. Διέγραφε τα πάραυτα. Γιατί όταν και αν τα ξανακοιτάξει μετά απο χρόνια θα χτυπάει το κεφάλι της στο τοίχο για το χρόνο που έχασε μπροστά σε οθόνες. Μια χαρά κοπέλα και μου βλέπει νταντά και φιλαράκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΓΧΟΣ.ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

    ΠΕΡΑΣΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΨΥΧΗΣ.ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΔΙΠΛΑ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΟΥ.ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΙΣΩ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βγες και λίγο έξω, έστω να βολτάρεις. Καμιά φορά το παθαίνω κι εγώ και λίγος καθαρός αέρας βοηθάει!
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι πάει να πει "μια χαρά κοπέλα και βλέπει νταντά και φιλαράκια"; Τι βλέπουν κανονικά οι μια χαρά κοπέλες; Την αντιγραμμένη ατάλαντη πολυκατοικία ή τα άνοστα ριάλιτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Me_To_aSeToN_STo_XeRi:
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Να βλέπει ότι τα λένε και άλλοι!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. όσο νιώθεις να πέφτεις, τόσο μεγαλύτερη φόρα παίρνεις για να ανέβεις...καμιά φόρά και ο "πάτος" έχει τα χρήσιμα συμπεράσματά του...

    καλό βράδυ και ενεργοποίησε τις ικανότητές σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Έλλη thanks for the advice
    @σιωπηλέ λέω να πάρω το lenor , έχει ωραία διαφήμιση
    @με το ασετόν στο χέρι, άσε κάτω το ημερολόγιό μου,θα ξεβάψει κανα γράμμα!
    @jk thank you!!
    @gi gaga etc πήγα μέχρι το περίπτερο αλλά δεν έπιασε.Τι;Έπρεπε να πάω πιο μακριά;
    @Ερωφίλη,δίκιο έχει η ασετόν μάλλον, αν δεν έβλεπα νταντα και φιλαράκια δε θα χα παράλογες ιδέες όπως ότι πρέπει να΄χω σχέση με κάποιον πλούσιο και όμορφο, καλή παρέα και πετυχημένη δουλειά(έστω δουλειά)
    @ιατρίδη, εσένα δε σου απαντώ!
    και @palalos έχω πιάσει πάτο προ πολλού....το μόνο συμπέρασμα είναι ότι δεν πάει πιο κάτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η κρίση της γενιάς μας Δεσποινούλα!!! Χάλια κατάσταση, και το πιο άσχημο: νοσταλγώ το σχολείο. Τότε που οι φιλίες ήταν πιο αγνές, τα χαμόγελα πιο φωτεινά.

    Όσο για το πτυχίο: εδώ είμαστε και εμείς να βοηθήσουμε!!! Μην το βάζεις κάτω!!!

    Και κάτι ακόμα: και το Γκρέυς Ανάτομυ είναι πολύ κολλητικό!!! Σε χαιρετώ κυρία συνάδελφε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μια..."προσωρινή" φάση περνάς, σύντομα θα αποτελεί παρελθόν!! Ίσως χρειάζεται να ξανα-γεμισεις μπαταρίες;; Εύχομαι ο μέρες δόξας να έρθουν πολύ σύντομα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πράττε, ανάλογα εσύ και μην σε νοιάζει τίποτα.

    Ούτε οι συγγενείς θα "στρώσουν" ούτε οι φίλοι θαρθούν γρήγορα (μόνο τοίμαζε βαλίτσα που και που).
    Στάσεις θα μάθεις διάφορες, εκτός απο την Κολιάτσου και το Παγκράτι, φιλοσοφίες, άσε για τους μεγαλύτερους (καλή ώρα... κάτι ζουζούνες), απαντήσεις γενικώς δεν θα λάβεις, λέπε και κανα "λίτσα κόμ" μπάς κι αλλάξει το γούρι!

    Χωρίς εγχειρίδιο χρήσης μας ρίχνουν στην ζωή, πάρτο απόφαση και πράττε ανάλογα λοιπόν!

    τα φιλιά μου, και χάρηκα πολύ που βρέθηκα εδώ. Γιατί χάρηκα? γιατί τίποτα δεν έχει αλλάξει τα τελευταία 25 χρόνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μάλλον χρειάζεσαι ΕΝΕΣΕΙΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ Δεσποινάκι και τον κατάλληλο άνθρωπο για να σου τις κάνει. Όταν τον βρεις σίγουρα θα δεις τα πράγματα με άλλο μάτι, πίστεψε με κάτι ξέρω κι εγώ, μιλάει η πείρα.
    Τα φιλιά μου και περαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τιποτα δεν εγινε.Εχασες για λιγο την μουσα σου (στην περιπτωση σου τον μουσο σου χαχαχα) αλλα που θα παει θα τον ξαναβρεις.Απο τηλεοραση ψαξε λιγο το animal planet ή το discovery chanel και ασε τις παρλαπιπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ελπίζω αυτές τις μέρες να νοιώθεις λιγάκι καλύτερα... Εγώ σκέφτομαι πως χρειάζεται τελικά και η μελαγχολία και τα κάτω μας και οι μαύρες μας...Δεν είναι όλα τελικά μέσα στο παιχνίδι? φτάνει να μην υποκύψεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μην βάλεις την νταντά στην τηλεόραση,
    βάλε το νταντά στην ζωή
    σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου