ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ

Είναι μερικές μέρες που ξυπνάς ανάποδα. Μα, δε σε βόλευε το μαξιλάρι, μα, είδες εφιάλτη στον ύπνο σου, μα, ο γείτονας έκανε φασαρία πριν ξυπνήσεις, ε, δε θέλει και πολύ! Δεν πτοείσαι βέβαια! Κάνεις την τουαλέτα σου, πας να φτιάξεις καφέ και ξαφνικά, διαπιστώνεις ότι το καινούριο μπρίκι αργεί εκνευριστικά να ζεστάνει το νερό παρόλο που το 'χεις βάλει στο μάτι πριν πας τουαλέτα που λέγαμε. Δεν πτοείσαι και πάλι, φτιάχνεις τον καφέ αλλά επειδή βαριόσουν να περιμένεις εκατό ώρες το νερό που δεν έβραζε ο καφές δε γίνεται καλός, αλλά εσύ, κυρία, δεν πτοείσαι λέμε!Φτιάχνεις καφέ και για το έτερον ήμισυ γιατί είσαι κυρία (βασικά γιατί σου φτιάχνει καφέ κάθε μέρα και θες να κάνεις την καλή κι εσύ μια φορά) αλλά το καινούριο μπρίκι είναι και μικρό και ο καφές δεν έχει χώρο να φουσκώσει. Δεν πτοείσαι ακόμα, φτιάχνεις όπως όπως τον καφέ και κάθεσαι να κάνεις ένα τσιγάρο.
Εξακολουθείς να'χεις τα νεύρα σου επιδή ξύπνησες ανάποδα, αλλά το σημαντικό είναι που δεν πτοήθηκες. Γιατί το παν που μετράει σ'αυτή τη ζωή, είναι η θετική σκέψη!
Η υπογραμμισμένη φράση είναι δικιάς μου έμπνευσης συμπίλημμα των φράσεων "το παν στη ζωή είναι..." και "αυτό που μετράει είναι..."
Και όποιος ξέρει πως γράφεται το συμπίλημμα, να κάνει την ευγενική χειρονομία να μου πει.
Υ.Γ. Καλά κάνουν και δε μου δίνουν πτυχίο, τίποτα δεν ξέρω....

Related Posts

7 σχόλια

  1. Η θετική σκέψη βοηθάει πολύ σε όλα! Όσο μπορείς να την διατηρείς...! Δεν νομίζω ότι δεν σου δίνουν πτυχίο γα ένα παραπάνω μ! Αν το θέλεις θα σου δώσουν!Καλή σου μέρα και μην πτοείσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η αλήθεια είναι οτι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.. αλλά μόνοι μας τα φτάχνουμε όλα, οπότε με λίγη καλή θετική σκέψη όλα διορθώνονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω αυτο που λες το να προσπαθω δηλαδη να βρισκω πατα την θετικη πλευρα των πραγματων ειναι το μοτο μου .ακομα και αν ειμαι πολυ
    στεναχωρημενη ..

    γενικα η ζωη εχει πολα χαλασμενα ή αργοστροφα "μπρικια" ειναι θεμα επιλογης να τα σπασεις και να παρεις αλλα ή να τα φτιαξεις

    φιλακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αχ δεν μπορώ... θα συμφωνήσω με το σκουλήκι σε αυτό με τα μπρίκια.




    σματς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλημέρα με την ευχή πάντα να κάνεις θετικές σκέψεις και να τις μοιράζεσαι μαζί μας.:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου