Κλασικά εικονογραφημένα

Αγαπητέ αναγνώστη,(θα σου μιλάω στον ενικό από δω και στο εξής εσύ εγώ κι ο κούκος είμαστε εδώ πέρα εξάλλου, το "αγαπητοί αναγνώστες" που χρησιμοποιούσα μέχρι πρότινος περιττεύει λοιπόν)
την τραγελαφική κατάσταση που βρισκόμουν τις προάλλες και την κρίση που βρισκόταν στα πρόθυρα τα ξεπέρασα. Μη με συγχαρείς ακόμα,έχει και συνέχεια. Τα ξεπέρασα, που λες, μέχρι σήμερα το πρωί που μια "ευγενέστατη" υπάλληλος της Νομαρχίας μου ξανάκανε τα νεύρα κρόσια.


 Να φανταστείς ότι με τόση άγνοια, αγένεια και αδιαφορία που συναντώ σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες έχω καταλήξει να απευθύνομαι στο ΚΕΠ Δήμου Σούδας για οποιαδήποτε συναλλαγή με το δημόσιο που δεν απαιτεί την παρουσία μου.
Οι κοπέλες που δουλεύουν εκεί είναι η εξαίρεση του κανόνα: ευγενικές,πρόθυμες, εξυπηρετικές και χαμογελαστές. Και να φανταστείς ότι πλέον δεν κατοικώ καν εκεί! Κι όμως την άλλη φορά με την εφορία  από κει με πληροφόρησαν τι έπρεπε να κάνω όταν η εδώ εφοριακός μου έλεγε ότι πρέπει να πάω στη ΔΟΥ Χανίων και δεν υπάρχει άλλη λύση!
Δε θα συνεχίσω με την αχαρακτήριστη τύπισσα που συνάντησα το πρωί γιατί ακόμα είμαι συγχισμένη με το θέμα και όποτε το θυμάμαι φουντώνω. Να φανταστείς ότι όταν γύρισα σπίτι, πήρα τη μάνα μου να της τα πω, πήρα την αδερφή μου να της πω κι αυτής τα ίδια και τέλος με πήρε ο πατέρας μου απ'έξω και τα'πα και σ'αυτόν και ακόμα δεν ξεθύμανα!

Το μόνο ευχάριστο είναι ότι βρήκα στο ίντερνετ τα παλιά θέματα του ασέπ σε μορφή τεστ και στα δύο που έκανα στα γνωστικά αντικείμενα αρχαίων,νέων και ιστορίας το 70% των απαντήσεών μου ήταν σωστές! Φαντάσου να ξεκινήσω και διάβασμα!

Πολύ φαντασία έπεσε σήμερα,αναγνώστη μου,σ'αφήνω να προσγειωθείς στην πραγματικότητά σου και 'γω στη δική μου και τα λέμε άλλη φορά!

Related Posts

3 σχόλια

  1. εχω αφιερώσει προ πολλού το τραγουδάκι της Απόλυτης "από μακριά κι αγαπημένοι" στις δημόσιες υπηρεσίες αυτού του κράτους-μπουρ###ου! σου συστήνω να κάνεις κ εσύ το ίδιο!!!!!!!


    υπομονήηηη!!!


    σματς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αγαπητη συγγραφεα.... φαντασου ομως να μην υπηρχε και η φαντασια...
    ενας αναγνωστης..πιθανον ο κουκος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε θέλω να θυμάμαι και να σκέφτομαι καν κι εγώ τι γίνεται κάθε φορά όταν αναγκάζομαι να βρεθώ σε κάποια δημόσια υπηρεσία και τι ταλαιπωρία, τι ασυνεννοησία, τι ασχετοσύνη και τι βαρβαρότητα υπάρχει εκεί μέσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου