ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΑ ΘΕΩΡΙΑ

Εκεί που έχει πάει δύο και κλείνεις τον υπολογιστή για να πας για ύπνο, μετά από μια πολύ δύσκολη μέρα κατά την οποία σπατάλησες πολλή ενέργεια μπροστά σε οθόνες, ξαφνικά...έχεις μια σκέψη, μια σκέψη που μπορεί κάλλιστα να γίνει ανάρτηση αν καθίσεις και τη γράψεις.

Ανοίγεις λοιπόν πάλι τον υπολογιστή,περιμένεις να φορτώσει, να σου ζητήσει κωδικό,να δώσεις κωδικό, να συνδεθείς στο λογαριασμό σου,να συνδεθείς στο ίντερνετ, να ανοίξεις το browser και όλες τις καρτέλες που έχεις ανοιχτές κάθε φορά που είσαι συνδεδεμένη και τελικά αφού τσεκάρεις mail και requests θυμάσαι ότι είχες μια ανάρτηση να κάνεις!



Πας λοιπόν στον πανόπτη σου να την προσθέσεις αλλά ..φευ!...η έμπνευση έχει φύγει! Έτσι απλά, χωρίς ούτ΄ένα γεια! Επειδή δεν είσαι άνθρωπος που τα παρατάει εύκολα (χμ...καλά...επειδή δεν έχεις ύπνο...για να είμαστε πιο ειλικρινείς) ανάβεις τσιγάρο και κοιτάς απ΄το παράθυρο περιμένοντας την έμπνευση να ξανάρθει. Στο μεταξύ και επειδή έχεις ήδη ανοιχτό τον υπολογιστή, κάθεσαι και γράφεις το παρόν ιστορικό της δημοσίευσης μαζί με την αρχική σκέψη που θα μπορούσε να γίνει ανάρτηση αν την επεξεργαζόσουν όταν έπρεπε.
Και ιδού!
Κάθε άνθρωπος, κατά την πρόσφατη θεωρία μου,προσπαθεί να γίνει κάτι άλλο από αυτό που είναι. Κι όσοι λένε ότι είναι μια χαρά με τον εαυτό τους και δε θέλουν ν΄αλλάξουν και τα λοιπά γνωστά κλισέ απλά νομίζουν ότι έχουν ήδη γίνει αυτό το κάτι άλλο.

Related Posts

5 σχόλια

  1. Θα απαντήσω στη φράση σου με μια άλλη φράση...
    "Ο σκοπός σου στη ζωή δεν έχει πληρωθεί, όσο παραμένεις ζωντανός"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχ το παθαίνω και γω αυτό! νομίζω η λύση είναι να γράφω την ιδέα σε χαρτάκι ή στο κινητό γιατί μετά πάει πέταξε το πουλάκι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την κραταω την θεωρια σου(λες....μπαα,δε πιστευω...!)Εισαι παλι εντυπωσιακη...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντοτε είμαστε κάτι διαφορετικό από αυτό που πιστεύουμε. Εσωτερικά αλλά και εξωτερικά. Εσωτερικά γιατί το εγώ μας, εγωιστικό, για να επιβιώσει μας παραπλανά συστηματικά. Εξωτερικά γιατί πάντοτε είμαστε εταιροπροσδιορισμένοι, δηλαδή η εικόνα μας έρχεται έμμεσα είτε δια αντανακλάσεως είτε δια μέσου της περιγραφής των άλλων.
    Συνήθως τα συναισθήματα είναι αυτά που μπερδεύουν στο μυαλό τη τυπική αυτή λειτουργία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου