Γιαλαντζί Συνταγή για μηλόπιτα !

1. Αγοράζετε 3 πράσινα μήλα από τη λαϊκή κατά προτίμηση και τα βάζετε στο ψυγείο.
2.Την επόμενη μέρα τρώτε το ένα.
3.Περνάει καμιά βδομάδα και τα 2 μήλα είναι ακόμα στο ψυγείο.

4.Για να μην πάνε χαμένα τα μήλα αποφασίζετε να φτιάξετε μηλόπιτα.
5.Βρίσκετε μια εύκολη συνταγή για μηλόπιτα στο ίντερνετ



6.Αρχίζετε με ευλάβεια να εκτελείτε τις οδηγίες της συνταγής.
7.Αντιλαμβάνεστε ότι στρώνετε τα κομμένα σε ροδέλες μήλα σε ακατάλληλο σκεύος,οπότε το αντικαθιστάτε με ένα πιο κατάλληλο κατά τη γνώμη σας.
8.Επειδή το ταψί πρέπει να είναι καλυμμένο με βιτάμ και ζάχαρη για να βάλετε τα μήλα καταναλώνετε διπλάσια ποσότητα υλικών
9.Αφήνετε στην άκρη το ταψί και χτυπάτε στο μίξερ αυγά και ζάχαρη με αλεύρι και βανίλιες.
10.Στο σημείο αυτό αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει κάποιο λάθος στην εύκολη διαδικτυακή συνταγή σας γιατί αναφέρει την προσθήκη των αυγών και στην αρχή και στο τέλος.

11.Πόσα αυγά θα βάλετε τελικά;Πόσες φορές;Και πότε; είναι τα αναπάντητα ερωτήματα που θα σας αφήσουν ξύπνιους ακόμα ένα βράδυ.
12.Ακολουθείτε τη συνταγή βάζοντας τα μισά αυγά στην αρχή και τα υπόλοιπα στο τέλος και το μίγμα με το οποίο θα καλύψετε τα μήλα φαίνεται καλό.
13.Αλλά λίγο!

Η συνέχεια στο νέο μου blog despina's studio

Related Posts

2 σχόλια

  1. Παρόλα αυτά έγινε! Λίγο ανακατεμένο, λίγο άνω κάτω η κουζίνα με τόσα ταψάκια αλλά καλό εν τέλει! Αυτό έχει σημασία! Τα υπόλοιπα μένουν στην ιστορία!Μην το βάζεις κάτω όμως, την επόμενη φορά το ταψί μπορεί να μην έχει τρύπα,αλλά μπορεί να συμβεί και τίποτα χειρότερο... Νηστική μια φορά δε πρέπει να μείνεις! Καλή σου μέρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά σου λένε "σαν το σπιτικό φαϊ/κέικ/παγωτό ή οτιδήποτε άλλο φαγώσιμο δεν υπάρχει"... Γιατί να μην τα πάρεις έτοιμα λοιπόν, αγοραστά; Θα μου πεις είναι και η χαρά της δημιουργίας αλλά έτσι όπως τα περιγράφεις δεν τη διέκρινα και πουθενά... Δεν πειράζει όμως. Τουλάχιστον γελάμε με τις αναποδιές που σου συμβαίνουν κι είναι κι αυτό κάτι... Χαρίζεις γέλιο στον πλανήτη!! Περιμένω τη συνταγή για φανουρόπιτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου