Επι-στροφή

Οι διακοπές μου δεν τέλειωσαν ακόμα, μάλλον συγκαταλέγομαι ανάμεσα σε λίγους και τυχερούς, οι περισσότεροι έχετε ήδη επιστρέψει στις δουλειές σας. Όπως έχετε όλοι παρατηρήσει (ποιοι όλοι θα μου πεις εμείς κι ο κούκος είμαστε εδώ μέσα) αυτές τις μέρες δεν έκανα κάποια ανάρτηση. Η αλήθεια είναι ότι γενικά δεν ήμουν δικτυωμένη, όχι γιατί δεν είχα πρόσβαση αλλά γιατί δεν ήθελα. Μετά την αναγκαστική αποχή τις προάλλες λόγω βλάβης του υπολογιστή μου δε φανταζόμουν ότι θα μπορούσα να απέχω από την ηλεκτρονική ζωή τόσες μέρες εκούσια.Κι όμως.
Πώς πέρασα τις διακοπές;
Παρά την κούραση και τις υπερβολικές απαιτήσεις της μητέρας μου πέρασα υπέροχα, όπως και τα Χριστούγεννα, ίσως και καλύτερα, δεν ξέρω. Έκανα πολλά πράγματα από τα οποία τα περισσότερα δεν πετύχαιναν  γεγονός που με ανάγκαζε να τα κάνω και δεύτερη φορά για να πετύχουν, είδα πρόσωπα που είχα καιρό να δω, κοιμόμουν και ξυπνούσα νωρίς,είδα πολλές ενδιαφέρουσες ταινίες, επισκέφθηκα και τον οίκο του Θεού κανα δυο φορές με μεγάλη επιτυχία, τη μία μ'έβαλαν να τραγουδήσω και είχα και δικό μου σόλο, δεν έφαγα πολύ αλλά έφαγα καλά και τέλος ετοιμάζομαι να επιστρέψω στη βάση μου.
Η λογοδιάρροια μου κόπηκε απότομα για αδιευκρίνιστους λόγους, οπότε σας αφήνω κάπου εδώ. Καλή βδομάδα!

Related Posts

4 σχόλια

  1. Ηθελα να ήξερα τι δεν σου πέτυχε.
    Αντε και με το καλό στη βάση σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σημαντικό είναι ότι πέρασες καλά! Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιαγιά Αντιγόνη δε μου πέτυχαν 3 πράγματα, ένας χαλβάς νηστίσιμος με καρύδα, τα αυγά που τα έβαψα 2 φορές και τα καλιτσούνια για τα οποία αναγκάστηκα να ζυμώσω 2 δόσεις ζύμης μέχρι να πετύχουν! Αλλά όπως λέει κι ο Ιατρίδης, δεν πειράζει! Σημασία έχει που πέρασα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αααχ! για σας είναι η ζωή! :-)))

    άντε, δουλειά πάλι γρήγορα να μας συμπαραστέκεσαι στο πήξιμο!!! :-DDD

    byeee;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου